Pensionstalling

Wij bieden de mogelijkheid om uw pony of paard bij ons te stallen.

Uw pony of paard wordt gestald in een lichte box met buitenraam, contactraampjes, een automatische drinkbak en een ondergrond van houtkrullen. De stallen worden vier maal per week gemest.

In overleg met u zal worden bepaald wat uw paard aan beweging, kracht- en ruwvoer nodig heeft. Wij voeren brokken van Horsefood en voordroog/hooi uit geplastificeerde balen. De paarden krijgen tweemaal daags krachtvoer en tweemaal daags een ruimte hoeveelheid hooi. ’s Morgens beginnen we de dag om 8.00u per brok, vervolgens gaan alle pony’s/paarden om 9.00u naar buiten en krijgen ze hooi in grote plastic bakken. Rond 17.00u gaat iedereen weer naar binnen en krijgen ze weer een ruime hoeveelheid hooi. U heeft altijd de mogelijkheid om uw paard een ander soort krachtvoer en/of supplementen bij te voeren. Wij zijn dealer van Horsefood en hebben altijd een ruim assortiment krachtvoer, luzerne en musli’s op voorraad.

Tarieven

Pensionstalling

300/ maand
Inbegrepen:
– Dagelijkse beweging in vrijheid in zand-paddocks met buiten- en binnen zet service
– Er wordt gemest op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Er wordt gestrooid met vlas.
– 3x daags ruwvoer (waarvan 1 maal buiten in paddocks)
– 2x daags krachtvoer (basis-sportbrok)
– Mogelijkheid tot het voeren van aangepast/eigen voer of aanvullende supplementen.
1500/ dag
Verblijf korter dan een maand.

Inbegrepen:
– Dagelijkse beweging in vrijheid in zand-paddocks met buiten- en binnen zet service
– Dagelijks een schone stal gestrooid met vlas.
– 3x daags ruwvoer (waarvan 1 maal buiten in paddocks)
– 2x daags krachtvoer
– Mogelijkheid tot het voeren van aangepast/eigen voer of aanvullende supplementen

650/ maand
Training van uw pony of paard in de discipline keuringsklaar maken of dressuur, waarbij u de mogelijkheid heeft om uw pony of paard uit te laten brengen op wedstrijd*.

*Wanneer uw pony/paard wordt uitgebracht op wedstrijden, wordt een toeslag berekend op de trainingskosten. Denk hierbij aan inschrijf- en dieselkosten.

Genoemde trainingskosten zijn exclusief BTW.

Binnenbaan

Een kleine 15x30m binnenbaan met een goede zandvezelbodem, waarin kan worden gereden, gelongeerd en paarden in vrijheid mogen bewegen.

Buitenbaan

Wij beschikken over een grote buitenpiste van 40 x 70 m. met een dressuur- en een springgedeelte. De buitenbaan is voorzien van een goede gedraineerde zandvezelbodem waardoor er zomer en winter gereden kan worden. De piste is eveneens voorzien van grote lampen, zodat ook in de avonduren met volop licht kan worden gereden. De baan wordt regelmatig beregend en gesleept om de kwaliteit van de vloer optimaal te houden.

Longeren

Wij beschikken over twee met hout omheinde longeercirkels en een binnenbaan van 15 x 30 m. met een goede zandvezelbodem waarin het paard optimaal aan de longeerlijn getraind kan worden.

Paddocks

Onze stal beschikt over verschillende zwart- en geel zandpaddocks. De paarden hebben dagelijks vrijheid in een van deze zandpaddocks. Ze worden ‘s morgens na het eten buitengezet en ‘s avonds voor het donker weer binnen gehaald. Overdag worden alle paarden, ook zij die in de paddocks lopen, nogmaals voorzien van een portie hooi.

Buitenrit

Direct toegang tot het buitengebied waarbij je via de paadjes door het akkergebied richting het bos kunt rijden.

Stal Beekerheide biedt de mogelijkheid om je pony of paard bij ons te stallen. Wij hanteren een vol-pension, wat inhoud dat je pony of paard dagelijks wordt voorzien van meerdaags (ruw-)voer, een schone stal en beweging in vrijheid in een van onze zandpaddocks met buiten- en binnen zet-service. Bij het pension zit gebruik van al onze faciliteiten inbegrepen.

Mocht je paard een speciaal dieet volgen of extra supplementen nodig hebben, dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden en het dagelijkse voer aangepast.

Dus ook als je een dag niet kunt komen, kun je erop vertrouwen dat het je pony of paard aan niets ontbreekt!